úterý 11. února 2014

Jogurt domácí

Pravda, je trochu řídší, ale chuťově výborný. Postupovala jsem podle rad TADY a TU, surovinami bylo mléko v lahvi a řecký jogurt.

4 komentáře:

  1. Mňam...aj ja robím domaci a mlieko kupujeme z mliekomatu. Ak si ešte neskúšala pridať do 1l okrem jogurtu aj 1 lyžicu sušeného mlieka, vyskúšaj a bude aj hustý. Ahoj Blanka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkouším, někde to tam taky přidávají. Takto mi to připadá spíš jako krém, ale výborný. Problém je taky sehnat kvalitní mléko - to už je dávno, ale brali jsme mléko přímo od kravičky a jogurt dělali v jogurtovači (půjčeném). Zdravím na Slovensko :)

      Vymazat
  2. Domácí je domácí... když byly děcka malé, dělávala jsem často .... teď už taková spotřeba není:-))

    OdpovědětVymazat
  3. ...je to tak :) tohle je tak na týden jen pro mne, zatím ....:))

    OdpovědětVymazat